Politika e privatësisë

Faleminderit që zgjodhët të jeni pjesë e komunitetit tonë në NIKLIK, i fuqizuar nga ("PETROTEK B.I").
Ne jemi të përkushtuar për të mbrojtur informacionin tuaj personal dhe të drejtën tuaj për privatësi. Nëse keni ndonjë pyetje ose shqetësim në lidhje me këtë njoftim të privatësisë, ose praktikat tona në lidhje me informacionin tuaj personal, ju lutemi na kontaktoni në contact@niklik.com.Kur vizitoni faqen tonë të internetit http://www.niklik.com ("Uebfaqja") dhe më përgjithësisht, përdorni ndonjë nga shërbimet tona ("Shërbimet", që përfshijnë Uebfaqen), ne e vlerësojmë që ju na besoni me informacionin tuaj personal. Ne e marrim shumë seriozisht privatësinë tuaj. Në këtë njoftim të privatësisë, ne kërkojmë t'ju shpjegojmë në mënyrën më të qartë të mundshme se çfarë informacioni mbledhim, si i përdorim ato dhe cilat të drejta keni në lidhje me to. Shpresojmë që të merrni pak kohë për ta lexuar me kujdes, pasi është e rëndësishme. Nëse ka ndonjë kusht në këtë njoftim të privatësisë me të cilin nuk jeni dakord, ju lutemi ndërprisni përdorimin e Shërbimeve tona menjëherë.

Ky njoftim i privatësisë vlen për të gjitha informacionet e mbledhura përmes Shërbimeve tona (të cilat, siç përshkruhen më sipër, përfshijnë Uebfaqen tonë), si dhe për çdo shërbim, shitje, marketing ose ngjarje të ngjashme.

Ju lutemi lexoni me kujdes këtë njoftim të privatësisë pasi do t'ju ndihmojë të kuptoni se çfarë bëjmë me informacionin që mbledhim.Informacionet personale që ju kerkohet të plotësoni
Shkurtimisht: Ne mbledhim informacione personale që ju na ofroni.

Ne mbledhim informacione personale që ju na ofroni vullnetarisht kur regjistroheni në Uebfaqe, shprehni interes për të marrë informacione rreth nesh ose produkteve dhe Shërbimeve tona, kur merrni pjesë në aktivitete në Uebfaqe ose ndryshe kur na kontaktoni.

Informacioni personal që ne mbledhim varet nga konteksti i ndërveprimeve tuaja me ne dhe Uebfaqen, zgjedhjet që bëni dhe produktet dhe tiparet që përdorni. Informacioni personal që ne mbledhim mund të përfshijë si vijon:

Informacioni personal i siguruar nga ju. Ne mbledhim emra; numrat e telefonit; adresat e postës elektronike; emrat e përdoruesve; fjalëkalimet; adresat e faturimit; dhe informacione të tjera të ngjashme.Te dhënat e pageses. Ne mund të mbledhim të dhëna të nevojshme për të përpunuar pagesën tuaj nëse bëni blerje, (të tilla si një numër i kartës së kreditit) dhe kodi i sigurisë i lidhur me kartelen tuaj të pagesës. Të gjitha të dhënat e pagesës ruhen nga Niklik. Ju mund të gjeni lidhjen (et) e tyre të njoftimit të privatësisë këtu: https://niklik.com/pages/politika-e-privatesise.

Të dhënat e hyrjes në rrjetet sociale. Ne mund t'ju ofrojmë mundësinë për t'u regjistruar me ne duke përdorur detajet ekzistuese të llogarisë suaj të mediave sociale, si Facebook.

Të gjitha informacionet personale që na jepni duhet të jenë të vërteta, të plota dhe të sakta, dhe ju duhet të na njoftoni për çdo ndryshim në informacione të tilla personale.Informacioni mblidhet automatikisht

Shkurtimisht: Disa informacione - të tilla si adresa e Protokollit tuaj të Internetit (IP) dhe / ose karakteristikat e shfletuesit dhe pajisjes - mblidhen automatikisht kur vizitoni Uebfaqen tonë.Ne automatikisht mbledhim informacione të caktuara kur vizitoni, përdorni ose lundroni në Uebfaqe. Ky informacion nuk zbulon identitetin tuaj specifik (si emri juaj ose informacioni i kontaktit) por mund të përfshijë informacionin e pajisjes dhe përdorimit, të tilla si adresa juaj IP, karakteristikat e shfletuesit dhe pajisjes, sistemi operativ, preferencat gjuhësore, URL referimi, emri i pajisjes, vendi, vendndodhja , informacione se si dhe kur e përdorni Uebfaqen tonë dhe informacione të tjera teknike. Ky informacion është i nevojshëm kryesisht për të ruajtur sigurinë dhe funksionimin e faqes sonë të internetit dhe për qëllimet tona të brendshme të analizave dhe raportimit.Ashtu si shumë biznese, ne gjithashtu mbledhim informacione përmes cookies dhe teknologjive të ngjashme.Informacioni që mbledhim përfshin:

Regjistri dhe të dhënat e përdorimit. Të dhënat e regjistrit dhe përdorimit janë informacione të lidhura me shërbimin, diagnostikimin, përdorimin dhe performancën, serverat tanë mbledhin automatikisht kur ju hyni ose përdorni Uebfaqen tonë dhe të cilat ne i regjistrojmë në skedarët e regjistrit. Në varësi të mënyrës se si ndërveproni me ne, këto të dhëna regjistri mund të përfshijnë adresën tuaj IP, informacionin e pajisjes, shfletuesin tuaj.