Mac mini Apple M1 Chip with 8-Core CPU and 8-Core GPU 256GB Storage

819,00€
Ju kurseni 0€

Product Vendor : Apple

Disponueshmëria : Në stok

 
 
 
Çipi Apple M1 me CPU 8-bërthamë, GPU 8-bërthamë dhe Motor Neural 16-bërthamor
8 GB memorie e unifikuar
256 GB SSD
Dy porta Thunderbolt / USB 4
Ethernet Gigabit

Këtu ju shfaqen produkte të ngjashme !